Sunday, June 5, 2011

Muka ayu hati brutal tau!

Halluu. Assalamualaikum ^^,

Lama eh tak post entri baru? Hehe. Nak cakap busy sangat tu, nampak bebeno nipunye. 2 weekend lepas memang terperuk kat rumah je ye. Blogwalking tu opkos tp update blog sendiri malas? Eee nak kena sekeh jugak ni kang? Haihh. Entah. Inspirasi takde. Balik kampung. *poyo

Tp nasib baik semalam dapat date. Hehe. Ni yg semangat kembali pulih ni. Tengok pulak X-Men: First Class, OMG OMG cool gila Magneto. Asyik kena jeling je setiap kali teruja dengan Magneto. Hikhik. Sorry lah ye awak. Magneto memang awesome gila macam kalau tengok 3D rasa nak peluk3 je tp sebenarnya tak peluk punnnnn tangan je lah terkapai-kapai. Aww~ ok behave. Ehem.

Disebabkan Pavi ramai gila orang semalam, almost tak dapat tiket tau tp nasib baik masa tu dah 1.30pm so GSC dah released yg booking seats tu. Aku dah 'Yeyyy!' kat situ. Nasib baik tak menari je. Haha! So, aku rasa X-Men: First Class memang best. Plot kemas, grafik cantik even memang nampak sangat CGI nyeee kannn? Tp takpe. Magneto awesome. Yeahh bebeyh!

Memang romantik habis makan 1901 dalam gelap. Haha tak sempat lunch kot X-Men punya pasal. Dah habis cerita, pergi isi perut kat Manhattan Fishy2 pulak. Berlagak betul. Tak habis pun. Cehh. Momen tu je la yg penting pun. Banyak makanannya for RM49.90 (excluding tax & service charge). Memang ketat ah perut.


Okehh dah kenyang maka balik! Oh sebelum tu singgah J Co dulu beli jcOol. Mengidam ni. Setiap kali datang Pavi pun wajib beli. Pastu gedik2 nak amik gamba dengan jcOol. Hikhik. Well, girlsss. Memang la. Kalau boleh kat setiap inci mall tu haa nak amik gambar. & aku cukup tak faham why budak2 sekarang kalau amik gambar mesti nak muncung3, mata nak stim bagai. Tak cantik tau. Bajet sexy ke?? Langsung tak. Cuba amik gambar macam ni je. Sengih.


Comel kan? Dah tau dah. Iklan ubat gigi lagi. Oh aku pengguna setia Darlie. Darlie, tak nak amik I jadi duta ke? Model selama 5 saat pun dah cukup. Ahaks.

Well, tu je lah semalam. A normal date for me. Sebab selama ni jumpa terkocoh-kocoh berpeluh-peluh lepas kerja dah masam. Pastu share makan roti. Alolorh cweetnyeee cweeeeettnye. Amboii. Kejadah cweet makan berdiri, berjalan & berlari kejar LRT? *yelaa. kitorang je macam tu. haihh.

TAPI! (Eh ada pulak tapi tu) ingat senang ke nak jaga BF kacak macam ni? Susah tau. Nak-nak nya ada la pulak EX yg menganggu kan? Ishh. Kamon lah. Tak yah nak kacau hidup EX kita. Dah lah dia dah berpunya. Tak yah nak terhegeh lagi okie? Kalau tak berpunya lagi takpe lah. Tengok je FB tu kalau dah ada status in a relationship ke engaged ke married ke. Gambar manja bersama pasangan ke. I post kat wall you, you post kat wall I, I love you I love you ke. Ha sudah. Jangan kacau. Ada gak yg makan kaki ni. Ingat muka ayu macam tu tak brutal ke? Muka legend hati cute eh salah. Muka ayu hati brutal tau!

Warghh makan budak!! Haa takut tak?



Cehh. Dah baca sampai bawah baru tau kaitan tajuk dengan entri. 

zyra: Orang gila jangan dilayan. Nanti kita yg gila (Aiman Najmi, 2011)

6 comments:

Tulip Chantek said...

saya setuju lah dengan aiman najmi :)

*aku respon kt word last skali...ok gak kan? :p

zyra j said...

haa ni yg ak curious ni. baca smpai habis ke x? :P

k h a y said...

haha. dating sakan kau bedahhh!!!

cepat2 tunang. =)

Tulip Chantek said...

mestilah baca sampai abes. haha. tp words aiman najmi dah cukup power. terpakse folo. hihi =)

dee.diyana said...

wah. bahagia nmpk..
sila kawen cpt2 ok?

*Azdah* said...

ala tomeynyer, semoga berkekalan perhubungan ni, rancang sebaik mungkin ke arah perkahwinan. Intan doakan ros cepat kawen! (~_^)v