Monday, January 10, 2011

174.

Ni Cik Tulip yang tulis. Hehe. Suka! :) Eh kenapa 174? Nyehnyeh sebenarnya nak 611, tapi tengah angaukan En. Bintang, maka pilih lah 174. Eeuw eew geli kan? Okie, tampar diri sendiri laju-laju!


Yeah terima kasih banyak-banyak la Cik Tulip. Nak like kat FB nanti kantoi pula ni aku. Haha! Gedik. Takpe, macam ni Cik Tulip lebih terharu kan kan? Tahu dah. :)

zyra: Ni game orang dok main kat FB skang. Tak paham sangat err tp macam err camtu la.

5 comments:

Tulip Chantek said...

okay. sangat terharu sampai rasa nak menitik air mata! :p

Tulip Chantek said...

lg satu..camne ko print screen camni?

zyra j said...

hehe t'haru kan? snang je babe. ko bukak fb, pstu ko tekan kt keyboard, ctrl + print screen. pastu paste kat paint. plih format jpeg. save! hehe pastu sketi la nk edit, crop ke hape. eheh :D

phm x?

Tulip Chantek said...

oooohh...sudah paham..eheh..terima kaseh sifu :)

DAUD said...

oh tulip...
haha